Home | Geschiedenis | Vaargebied

Ligplaats te huur

De steigers van Jachthaven Dragt zijn breed en 's avonds volop verlicht. De ligplaatsen zijn voorzien van een eigen stroomaansluiting en een watertappunt is altijd in de nabijheid. De meeste ligplaatsen hebben een zijsteiger, waardoor het opstappen op uw schip eenvoudig en veilig is. De boxen variëren van 3 tot 20 m¹. Tevens is er een jollensteiger aanwezig die wordt beveiligd door middel van beugels.
 
Voor meer informatie over de huur van een ligplaats of de jollensteiger kunt u contact opnemen met havenmeester Jochem Dragt.

Jachthaven Dragt beschikt over ca. 350 ligplaatsen in diverse formaten. De boxen variëren van 3 tot 20 m¹. Tevens is er een jollensteiger aanwezig waar diverse plekken worden beveiligd door middel van beugels. De grotere ligplaatsen zijn voorzien van een eigen stroomaansluiting en een watertappunt is altijd in de nabijheid. De meeste ligplaatsen hebben een zijsteiger, waardoor het opstappen op uw schip eenvoudig en veilig is.

De steigers van Jachthaven Dragt worden goed onderhouden net als de gehele jachthaven. Wij vinden de veligheid van u en uw bezit belangrijk, de steigers zijn breed en 's avonds volop verlicht.

Voor meer informatie over de huur van een ligplaats of de jollensteiger kunt u contact met de jachthaven opnemen via telefoonnummer 0297-32 44 64 of per e-mail: info@jachthavendragt.nl.

Het weer