Jachthaven Dragt in Aalsmeer beschikt over 9 logies - appartementen voor verhuur. De appartementen zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien.

Op ca. 5 minuten loopafstand van het gezellige centrum van Aalsmeer en grenzend aan de Westeinderplassen is Jachthaven Dragt gelegen. Jachthaven Dragt is één van de oudste jachthaven van Aalsmeer (in 2015 bestond Dragt 100 jaar). De haven heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en is ook een zeer gastvrije haven. 

AALSMEER, EEN LEVENDIGE OMGEVING
Aalsmeer is een bijzonder en sfeervol dorp met een enorme bedrijvigheid rondom de bloemenveiling Aalsmeer (FloraHolland), veel karakteristieke gebouwen en jaarlijks terugkerende evenementen zoals de gezellige feestweek, de roemruchte pramenrace, bandjesavonden en de Westeinderhavendagen. Daarnaast biedt Aalsmeer ook volop andere ontspanningsmogelijkheden.

Aalsmeer kent ook een rijk aanbod aan voorzieningen die zeker aan uw wensen zullen voldoen. Zo zijn er talloze winkels voor uw dagelijkse en niet-alledaagse boodschappen in de nabijgelegen winkelcentra Aalsmeer Centrum en Ophelia. En u vindt er ook leuke horecagelegenheden en een bioscoop.

LIGGING
Jachthaven Dragt is gelegen aan de Stommeerweg op enkele autominuten van de uitvalswegen A4, A5 en A9 en de luchthaven Schiphol. Daarnaast bevindt u zich snel op de huidige N201 richting bijvoorbeeld de bloemenveiling FloraHolland en de A2.

JACHTHAVEN DRAGT
Jachthaven Dragt is een bijzonder gelegen haven die grenst aan de Westeinderplassen waar u met uw boot prachtige tochten kunt maken tussen de vele eilandjes, en naar bijvoorbeeld Amsterdam en Leiden. In uw geval wellicht zelfs vanaf uw eigen aanlegsteiger in de jachtgaven. Heeft u geen boot? Ook geen probleem. Jachthaven Dragt biedt de huurders de mogelijkheid tot het huren van een Van Wijk 621 sloep tegen een gereduceerd tarief. Vraag de havenmeester naar de speciale tarieven.

APPARTEMENTEN OP EEN UNIEKE PLEK
Alle appartementen hebben een netto vloeroppervlakte van ca. 45 m2 en zijn geschikt voor maximaal 2 personen. De hoekappartementen bieden een fraai uitzicht op het water of het jachthaventerrein.

Kenmerken van de gestoffeerde en gemeubileerde appartementen zijn:
- modern ingerichte woonkamer met open keuken
- slaapkamer met aangrenzende badkamer met toilet
- separate ruimte voor eventueel een wasmachine of berging. 

De wasmachineaansluiting is aanwezig. 
Vanaf de woonkamer heeft u toegang tot het terras op het zonnige zuidwesten.

HUURPRIJS
De huurprijzen van de appartementen worden per maand geind en zijn afhankelijk van de ligging van het betreffende appartement. Alle appartementen worden gemeubileerd verhuurd en zijn voorzien van een inventarispakket voor 4 personen. De huurprijs is inclusief draadloos internet, CAI-aansluiting, een eigen parkeerplaats en opstalverzekering van uw appartement. De huurprijs is exclusief gas, water en elektra en exclusief uw (inboedel)verzekeringen. U betaalt vooraf een waarborgsom á 1 maand huur. De appartementen worden verhuurd met een tijdelijke (recreatie)huurovereenkomst met een maximale looptijd van 4 maanden. Jachthaven Dragt hanteert een opzegtermijn van 3 maanden. De huurprijzen zijn bekend bij de havenmeester.

INTERESSE IN EEN APPARTEMENT?
Heeft u interesse in een fraai gelegen appartement op de jachthaven? Heeft u vragen of wilt u een appartement bezichtigen dan kunt u contact opnemen via onderstaand formulier.

Food Impactors workshop
Food Impactors workshop
Food Impactors workshop
Food Impactors workshop
Food Impactors workshop
Food Impactors workshop
Food Impactors workshop